RE/MAX Choice
25940 31500
info@remax-choice.gr

Η Πορεία μας


Η εταιρία μας σταθερά παραμένει στην 3η Θέση Πανελλαδικά από το 2014 μέχρι και σήμερα! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλ’ αυτά τα χρόνια! Η δική σας εμπιστοσύνη αποτελεί για εμάς το πιο σημαντικό βραβείο!

RE/MAX Choice
2012

Χρονιά Ορόσημο

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, εργολάβος οικοδομών και ήδη μεσίτης αστικών συμβάσεων, κ. Κουρτίδης Νικόλαος κάνει το μεγάλο άλμα. Εισχωρεί στον κολοσσό του Real Estate που ακούει στο όνομα RE/MAX, με την Κωνσταντίνα Δημητρόβα και τη συνεργασία τριών ακόμη στενών του συνεργατών κι έτσι τον Οκτώβρη του 2012 δημιουργείται η RE/MAX Choice!


RE/MAX Choice KGroup RE/MAX Choice
RE/MAX Choice
2013

Η Εδραίωση

Νέα τεχνογνωσία και καινοτόμες πρακτικές. Φρέσκα πρόσωπα στο χώρο του real estate εκπαιδεύονται και έπειτα από σκληρή δουλειά, πάθος και επιμονή επιτυγχάνουν τον πρωταρχικό τους στόχο: “ Υψηλή Ποιότητα Παροχής Υπηρεσιών και Απόλυτα Ικανοποιημένοι Πελάτες!” Η επιβράβευση έρχεται και η RE/MAX Choice έχει ήδη κατακτήσει την 5η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα στα κορυφαία γραφεία της Ελλάδας!

RE/MAX Choice
2014

Η άνοδος

Το όνομα της εταιρίας γίνεται ευρέως γνωστό και οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται! Οι συνεργάτες της εταιρίας επιμορφώνονται και βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν! Η εταιρία χαράζει επιθετική στρατηγική marketing, δίνοντας δυναμικό παρόν σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού & Real Estate στην Ευρώπη, καινοτομεί στην πολιτική προώθηση των ακινήτων που εκπροσωπεί, διαφοροποιείται και ξεχωρίζει! Η απονομή του βραβείου της κατάκτησης της 3ης θέσης Πανελλαδικά επισφραγίσει την επιτυχία!

RE/MAX Choice
2015

Ανάπτυξη

Εν μέσω της οικονομικής κρίσης και του αποτρεπτικού capital control που έπληξε την Ελλάδα ο κ. Κουρτίδης δηλώνει έτοιμος να στηρίξει τους συνεργάτες του και διακρίνει τις μεγάλες προοπτικές που γεννά το real estate στο διάστημα αυτό! Έχοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας και υποδεικνύοντάς τους, τρόπους διαφυγής των προβλημάτων τους, γίναμε αποδέκτες ακόμα μεγαλύτερης αποδοχής και σεβασμού. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται, ο αριθμός των συνεργατών αυξάνεται και η RE/MAX Choice δυναμώνει.

RE/MAX Choice
2016

Το Επόμενο Βήμα

Οι απαιτήσεις της αγοράς και το πλήθος των πελατών μας οδήγησαν στην απόφαση και ίδρυση ενός δεύτερου γραφείου, με έδρα την πόλη της Καβάλας αυτή τη φορά! Με συστηματική καθοδήγηση και αστείρευτη διάθεση για τη δουλειά τους, οι σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας εξειδικεύονται ακόμη περισσότερο και ο κόσμος αγκαλιάζει το νέο μας γραφείο! Η εταιρία διατηρεί σταθερά την 3η Θέση Πανελλαδικά!

RE/MAX Choice
2017

Συνεχής Ανάπτυξη

Το 2017 η εταιρία δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς και ο όγκος των απαιτήσεων για μία ακόμη φορά αυξάνεται! Η φυσική μας παρουσία μέσω του νέου μας γραφείου στη Νέα Πέραμο/Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας θεωρείται αναγκαία! Νέα στελέχη έρχονται να πλαισιώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα, δίνοντας μία νέα πνοή στα πράγματα.

RE/MAX Choice
2018

Στήριξη Τοπικής Κοινότητας

Όλα τα χρόνια της πορείας μας συγκεντρώνουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό ξένων και Ελλήνων επενδυτών που εισήλθαν και συνεχίζουν να εισέρχονται στην περιοχή μας! Όμως πάντα βασικότατη προτεραιότητα μας υπήρξε η στήριξη και ενίσχυση της τοπικής κοινότητας! Στο πλαίσιο αυτό, στις αρχές του 2018 εγκαινιάσθηκε το 4ο γραφείο μας στην πόλη των Σερρών, που στελεχώνεται από αξιόλογους επαγγελματίες και αναμένεται να δώσει νέα κίνηση στην αγορά της πόλης.

Loading...