Η εταιρεία μας

Ο Νίκος Κουρτίδης και το δυναμικό της εταιρείας σας καλωσορίζουμε στη RE/MAX Choice, την αναγνωρισμένη κτηματομεσιτική εταιρεία η οποία αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση ακινήτων, όλων των κατηγοριών, στην περιοχή γύρω από την Αμφίπολη, Νέα Βρασνά, Ασπροβάλτα, Κερδύλλια, Παραλία Ορφανίου, Παραλία Οφρυνίου, Παραλία Κάριανης, τους παραδοσιακούς οικισμούς Μουσθένης και Μεσορόπης, Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο, Παληό, Καβάλα και Θάσο.

Η RE/MAX Choice είναι το νεότερο μέλος της KourtidisGroup. Οι άλλες 3 εταιρείες, είναι η Ergo που δραστηριοποιείται στον οικιακό εξοπλισμό, η Domo στην διάθεση οικοδομικών υλικών και η Oiko στην κατασκευή υπερπολυτελών κατοικιών.

Η RE/MAX Choice και όλες οι εταιρείες της KourtidisGroup καθιερώθηκαν ως από τις σημαντικότερες και σύγχρονες ως προς την αντίληψη εταιρείες της περιοχής και διαφοροποιήθηκαν αισθητά από τους ανταγωνιστές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η RE/MAX Choice κατέλαβε την 3η θέση σε πωλήσεις πανελληνίως. Με 2 γραφεία, ένα στην παραλία Ορφανίου και ένα ακόμη στο κέντρο της Καβάλας, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας όπως πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι μηχανικοί, νομικοί σύμβουλοι και συμβολαιογράφοι παρέχουν την μέγιστη υποστήριξη και καθοδήγηση για κάθε κτηματομεσιτική απόφαση σε αγοραστές, πωλητές και ενοικιαστές.


Με αγάπη και ενδιαφέρον τόσο για την περιοχή μας όσο και για τις ανάγκες σας, σάς υποσχόμαστε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για την εξυπηρέτησή σας.


Με εκτίμηση
Νίκος Κουρτίδης
Διευθύνων Σύμβουλος