Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η RE/MAX;H RE/MAX είναι μία πολυεθνική μεσιτική εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε το 1973 στον Καναδά της Αμερικής. Σήμερα, είναι η Πρώτη Κτηματομεσιτική Εταιρία παγκοσμίως.
Αριθμεί 6.800 γραφείο παγκοσμίως σε 99 χώρες ενώ στην Ευρώπη έχει παρουσία σε 33 χώρες. Στην Ελλάδα έχει αναπτύξει δίκτυο 35 γραφείων.

Γιατί να αναθέσω το ακίνητό μου αποκλειστικά στη RE/MAX Choice;Με συνεχή συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και εντατική ενημέρωση για τα κτηματομεσιτικά δρώμενα η RE/MAX Choice είναι σε θέση να σας κατατοπίσει πλήρως σε κάθε τί που αφορά την προώθηση και πώληση ακινήτου. Με την αποκλειστική ανάθεση του ακινήτου σας στη RE/MAX Choice, ξενοιάζετε από τους πολλούς και διάφορους εμπλεκόμενους που συνήθως επιφέρουν σύγχυση και αμφιβολίες στο αγοραστικό κοινό.


Οι σύγχρονες μέθοδοι παρουσίασης και προώθησης των ακινήτων, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας όπως πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι μηχανικοί, νομικοί σύμβουλοι και συμβολαιογράφοι παρέχουν την μέγιστη υποστήριξη και καθοδήγηση για κάθε κτηματομεσιτική απόφαση. Η κατάκτηση της 3ης θέση του γραφείο σε πωλήσεις στην Ελλάδα, με πάνω από 100 αγοραπωλησίες για το 2015 πιστοποιεί πλήρως την αποτελεσματικότητά των πρακτικών που χρησιμοποιούμε.


Με ενδιαφέρον και σεβασμό για το ακίνητό σας, σάς υποσχόμαστε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για την εξυπηρέτησή σας. Με 2 γραφεία, ένα στην παραλία Ορφανίου και ένα ακόμη στο κέντρο της Καβάλας, οι άνθρωποι της εταιρείας σάς περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν με όσο το δυνατόν αποδοτικότερο τρόπο.

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να αναλάβετε την πώληση του ακινήτου μου;Αρχικά, θα πρέπει να γίνει εκτίμηση του ακινήτου σας από τον σύμβουλο ακίνητης περιουσίας της περιοχής σας. Εφόσον εγκρίνετε τις προωθητικές ενέργειες που ακολουθεί η εταιρία μας καθώς και την προτεινόμενη εμπορική αξία του ακινήτου, προχωράμε σε σύναψη συμφωνητικού και την έναρξη της διαδικασίας προώθησης του ακινήτου σας.

Τι περιλαμβάνει η προωθητική καμπάνια του ακινήτου μου;Η διαφημιστική καμπάνια των ακινήτων σας έχει σχεδιαστεί για να αποφέρει άμεσα και αποδοτικά αποτελέσματα. Η στοχευμένη στρατηγική, με πλήρη κάλυψη του εν δυνάμει αγοραστικού κοινού εγχώριου και μη, αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο προώθησης του ακινήτου σας. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:


 • Ειδική φωτογράφιση του ακινήτου σας
 • Ορισμός συγκεκριμένης τοποθεσίας του ακινήτου με χρήση αεροφωτογραφιών
 • Αναλυτική περιγραφή του ακινήτου
 • Μετάφραση της περιγραφής του ακινήτου σε επτά γλώσσες
 • Ανάρτηση στα ελληνικά sites και portals, www.remax.gr, www.remax-choice.gr, www.spitogatos.gr, www.spiti24.gr, www.domaza.gr, www.kavalaestate.gr,
 • Ανάρτηση σε διεθνή sites και portals, www.property4greece.com, www.domaza.bg, www.domaza.ru, www.armenia-realty.truia.gr, www.iep.trulia.gr, www.vilar.trulia.gr, www.spirosestate.gr, www.kavalaestate.gr, www.nekretnine.gr, www.domagreece.gr, www.realgreece.gr
 • E-mail marketing
 • Social Media promotion
 • Τηλεφωνικό follow-up του πελατολογίου της εταιρίας για κάθε ένα ακίνητο χωριστά
 • Τοποθέτηση πινακίδας – πωλητηρίου με το BRAND της RE/MAX
 • Έντυπη παρουσίαση των ακινήτων – Προσπέκτους, φυλλάδια, καταχωρήσεις
 • Open House events.
 • Παρουσία σε Διεθνείς Εκθέσεις
!!}

Υπάρχει κάποιο κόστος για την προωθητική καμπάνια του ακινήτου μουΔεν υπάρχει κανένα κόστος για την προωθητική καμπάνια του ακινήτου σας, παρά μόνο η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή σε περίπτωση πώλησης.

Ποιά διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω εφόσον βρεθεί αγοραστής για το ακίνητο μου;Μόλις βρεθεί ο αγοραστής εμείς αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε τα απαιτούμενα έγγραφα ακινήτου σας, τα οποία προσκομίζονται στο συμβολαιογραφείο όπου θα ολοκληρωθούν τα συμβόλαια. Εφόσον υπάρχει οποιαδήποτε εκκρεμότητα ως προς την νομιμοποίηση του ακινήτου σας, θα πρέπει να διεκπεραιωθεί πριν τα τελικά συμβόλαια.

Πώς θα είμαι σίγουρος/η για την ομαλή διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών που αφορούν στην πώληση του ακινήτου μου;Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας καθώς και η ομάδα έμπειρων συνεργατών (δικηγόροι, τοπογράφοι μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί) σε συνεργασία με τους δικούς σας συμβούλους διασφαλίζουν την ομαλή ολοκλήρωση και νομιμότητα των απαιτούμενων διεργασιών που απαιτούνται για την πώληση του ακινήτου σας.

Τα έξοδα μεταβίβασης του ακινήτου ποιος τα επωμίζεται;Τα έξοδα μεταβίβασης του ακινήτου επιβαρύνουν τον αγοραστή.