Γιατί εμάς;

Στη RE/MAX Choice ο αγοραστής έχει δυνατότητα επιλογής μέσα από μια πληθώρα αποκλειστικών ακινήτων όλων των κατηγοριών. Μονοκατοικίες, οικόπεδα, διαμερίσματα, επιχειρήσεις και επενδυτικές ευκαιρίες καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Οι τοποθεσίες των διαθέσιμων ακινήτων καλύπτουν ένα μεγάλο τμήμα της βόρειας Ηπειρωτικής Ελλάδας όπως οι: Αμφίπολη, Νέα Βρασνά, Ασπροβάλτα, Κερδύλλια, Παραλία Ορφανίου, Παραλία Οφρυνίου, Παραλία Κάριανης, τους παραδοσιακούς οικισμούς Μουσθένης και Μεσορόπης, Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο, Παληό, Καβάλα και Θάσο.

Πανέμορφα τοπία, ιστορία, φύση, φιλόξενοι άνθρωποι και αναρίθμητες δραστηριότητες και επιλογές για διακοπές, μόνιμη κατοικία και φυσικά επενδύσεις σε έναν τόπο που μόνο εξελίσσεται.

Με συνεχή συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και εντατική ενημέρωση για τα κτηματομεσιτικά δρώμενα η RE/MAX Choice είναι σε θέση να σας κατατοπίσει πλήρως σε κάθε τί που αφορά την αγοραπωλησία ακινήτου.

O ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της RE/MAX Choice εκφράζεται σε κάθε τομέα δράσης της εταιρείας αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση, που είναι υποδειγματική σε κάθε περίπτωση. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας όπως πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, νομικοί σύμβουλοι και συμβολαιογράφοι παρέχουν την μέγιστη υποστήριξη και καθοδήγηση για κάθε κτηματομεσιτική απόφαση σε αγοραστές, πωλητές και ενοικιαστές.

Με 2 γραφεία, ένα στην παραλία Ορφανίου και ένα ακόμη στο κέντρο της Καβάλας, οι άνθρωποι της εταιρείας σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν με όσο το δυνατόν αποδοτικότερο τρόπο.