RE/MAX Choice
25940 31500
info@remax-choice.gr

Η Πορεία μας


Η εταιρία μας παραμένει σταθερά στην 2η θέση σε πράξεις και στην 3η θέση σε παραγωγή πανελλαδικά από το 2014 μέχρι και σήμερα! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλ’ αυτά τα χρόνια! Η δική σας εμπιστοσύνη αποτελεί για εμάς το πιο σημαντικό βραβείο!

RE/MAX Choice
2012

Χρονιά Ορόσημο
Ανοίγουμε το πρώτο μας γραφείο

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, εργολάβος οικοδομών, μεσίτης αστικών συμβάσεων και πιστοποιημένος εκτιμητής κ. Κουρτίδης Νικόλαος κάνει το μεγάλο άλμα. Εισχωρεί στον κολοσσό του Real Estate που ακούει στο όνομα RE/MAX, με την Κωνσταντίνα Δημητρόβα και τη συνεργασία τριών ακόμη στενών του συνεργατών κι έτσι τον Οκτώβρη του 2012 δημιουργείται η RE/MAX Choice! Το ταξίδι ξεκινά με το άνοιγμα του γραφείου στην Παραλία Οφρυνίου.

RE/MAX Choice
2013

Η Εδραίωση

Νέα τεχνογνωσία και καινοτόμες πρακτικές. Φρέσκα πρόσωπα στο χώρο του real estate εκπαιδεύονται και έπειτα από σκληρή δουλειά, πάθος και επιμονή επιτυγχάνουν τον πρωταρχικό τους στόχο: “ Υψηλή Ποιότητα Παροχής Υπηρεσιών και Απόλυτα Ικανοποιημένοι Πελάτες!” Η επιβράβευση έρχεται και η RE/MAX Choice έχει ήδη κατακτήσει την 5η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα στα κορυφαία γραφεία της Ελλάδας!

RE/MAX Choice
2014

Η άνοδος

Το όνομα της εταιρίας γίνεται ευρέως γνωστό και οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται! Οι συνεργάτες της εταιρίας επιμορφώνονται και βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν! Η εταιρία χαράζει επιθετική στρατηγική marketing, δίνοντας δυναμικό παρόν σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού & Real Estate στην Ευρώπη, καινοτομεί στην πολιτική προώθηση των ακινήτων που εκπροσωπεί, διαφοροποιείται και ξεχωρίζει! Η απονομή του βραβείου της κατάκτησης της 3ης θέσης Πανελλαδικά έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία!

RE/MAX Choice
2015

Ανάπτυξη

Εν μέσω της οικονομικής κρίσης και των αποτρεπτικών capital controls που έπληξαν την Ελλάδα ο κ. Κουρτίδης δηλώνει έτοιμος να στηρίξει τους συνεργάτες του και διακρίνει τις μεγάλες προοπτικές που γεννά το real estate στο διάστημα αυτό! Έχοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας και υποδεικνύοντάς τους, τρόπους διαφυγής των προβλημάτων τους, γίναμε αποδέκτες ακόμα μεγαλύτερης αποδοχής και σεβασμού. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται, ο αριθμός των συνεργατών αυξάνεται και η RE/MAX Choice δυναμώνει με τη κατάληψη της 2ης θέσης σε πράξεις και 3ης σε παραγωγή πανελλαδικά.

RE/MAX Choice
2016

Το Επόμενο Βήμα
Ανοίγουμε γραφείο στην Καβάλα

Οι απαιτήσεις της αγοράς και το πλήθος των πελατών, μας οδήγησαν στο τέλος του 2015 στην απόφαση για ίδρυση ενός δεύτερου γραφείου, με έδρα την πόλη της Καβάλας αυτή τη φορά! Με συστηματική καθοδήγηση και αστείρευτη διάθεση για τη δουλειά τους, οι σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας εξειδικεύονται ακόμη περισσότερο και ο κόσμος αγκαλιάζει το νέο μας γραφείο! Η εταιρία διατηρεί σταθερά την 3η Θέση Πανελλαδικά!

RE/MAX Choice
2017

Συνεχής Ανάπτυξη
Ανοίγουμε γραφείο στην Νέα Ηρακλείτσα

Διεθνή διάκριση με την κατάκτηση του βραβείου "Platinum Club" RE/MAX International

Το 2017 η εταιρία δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς και ο όγκος των απαιτήσεων για μία ακόμη φορά αυξάνεται! Η φυσική μας παρουσία μέσω του νέου μας γραφείου στη Νέα Πέραμο/Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας θεωρείται αναγκαία! Νέα στελέχη έρχονται να πλαισιώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα, δίνοντας μία νέα πνοή στα πράγματα, διατηρώντας την εταιρεία στο TOP3 πανελλαδικά στο δίκτυο της RE/MAX, ενώ έρχεται η πρώτη μεγάλη διεθνή διάκριση με την κατάκτηση του βραβείου Platinum Club RE/MAX International.

RE/MAX Choice
2018

Στήριξη Τοπικής Κοινότητας
Ανοίγουμε γραφείο στις Σέρρες

Νέες Διεθνείς διακρίσεις με την κατάκτηση των βραβείων "Hall of Fame" και "100% Club" της RE/MAX International

Όλα τα χρόνια της πορείας μας συγκεντρώνουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό ξένων και Ελλήνων επενδυτών που εισήλθαν και συνεχίζουν να εισέρχονται στην περιοχή μας! Όμως πάντα βασικότατη προτεραιότητα μας υπήρξε η στήριξη και ενίσχυση της τοπικής κοινότητας! Στο πλαίσιο αυτό, στις αρχές του 2018 εγκαινιάσθηκε το 4ο γραφείο μας, στην πόλη των Σερρών, που στελεχωμένο από αξιόλογους επαγγελματίες προσδίδει νέα κίνηση και ώθηση στην αγορά της πόλης. Ως επιστέγασμα της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρείας έρχονται 2 ακόμη διεθνείς διακρίσεις: Το βραβείο "Hall of Fame" και το βραβείο "100% Club".

RE/MAX Choice
2019

Επέκταση δικτύου
Αναβάθμιση εγκαταστάσεων και υπηρεσιών
Ανοίγουμε γραφείο στην Δράμα

Η RE/MAX Choice αναλαμβάνει την πώληση των νέων projects θερινών κατοικιών της "Οίκο Κουρτίδης". Για 5η συνεχόμενη χρονιά στο TOP3 των γραφείων της RE/MAX πανελλαδικά

Η εταιρεία διαβλέποντας τις ευοίωνες προοπτικές του Ελληνικού Real Estate συνεχίζει την πολιτική της δυναμικής ανάπτυξης ανοίγοντας τον Σεπτέμβριο του 2019 το 5ο της γραφείο, στην πόλη της Δράμας.
Μεταφορά στα νέα μας γραφεία στη Παραλία Οφρυνίου
Μετά από επτά χρόνια επιτυχημένης πορείας μια νέα σελίδα ανοίγει για την RE/MAX Choice στην Παραλία Οφρυνίου. Πιστοί στο όραμά μας για συνεχή βελτίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη εκσυγχρονιζόμαστε και αναβαθμιζόμαστε. Τον Μάϊο του 2019 μεταφερόμαστε στα νέα, μεγαλύτερα, πιο λειτουργικά και σύγχρονα γραφεία μας. Παράλληλα ξεκινά η διάθεση στους αγοραστές πελάτες μας των νέων θερινών κατοικιών, που υλοποιεί η κατασκευαστική εταιρεία του ομίλου μας, στην Παραλία Οφρυνίου και Κάριανη Καβάλας καθώς επίσης και στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Η ανταπόκριση των πελατών μας είναι εντυπωσιακή με αποτέλεσμα τα πρώτα projects να εξαντληθούν από το στάδιο της σχεδίασης.
Μεταφορά στα νέα μας γραφεία στη πόλη της Καβάλας
Τέσσερα περίπου χρόνια μετά το άνοιγμα των γραφείων μας στη πόλη της Καβάλας συνεχίζουμε με όραμα στο επόμενο βήμα. Τον Αύγουστο του 2019 μεταφερόμαστε στα νέα, μεγαλύτερα, σύγχρονα και λειτουργικά γραφεία μας, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης στην οδό Ερυθρού Σταυρού κάτω από το ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Σκοπός μας, να προσφέρουμε στους πολίτες της Καβάλας αναβαθμισμένες υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές υπηρεσίες πλαισιωμένες από την υποστήριξη του τμήματος νομικών και μηχανικών της εταιρείας.
Νέα υπηρεσία Property Management
Μια νέα εταιρεία έρχεται να προστεθεί στον όμιλο. Το νέο μέλος του Kourtidis Group, η Riviera Kavalas - Property Management έρχεται να προσφέρει στους αγοραστές πελάτες μας μια νέα υπηρεσία. Αναλαμβάνει την όλη διαδικασία για την μίσθωση - τουριστική εκμετάλλευση του ακινήτου σας παρέχοντας μια σημαντική απόδοση στην επένδυσή σας. Εσείς διαλέγετε - αγοράζετε το ακίνητο της αρεσκείας σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Riviera μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της και μιας σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, της Rivierakavalas.rent.

RE/MAX Choice
2020

Σημαντικές Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Ανοίγουμε το 6ο γραφείο στη Θάσο

Δωρεά υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία Καβάλας-Δράμας-Σερρών κατά την διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας του ιού COVID-19 σαν το ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την αξιοθαύμαστη αυταπάρνηση που επέδειξαν στη δύσκολη μάχη κατά του κορωνοϊού. Διαβλέποντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην αγορά ακινήτων στο σμαραγδένιο νησί της Θάσου ανοίγουμε τον Ιούνιο του 2020 το 6ο γραφείο μας στη πρωτεύουσα του νησιού, τον Λιμένα.

RE/MAX Choice
2021

Παρουσίαση Νέας Εταιρικής Ταυτότητας

Ο Όμιλος Κουρτίδη αλλά και οι εταιρείες του εξελίσσονται, ανανεώνονται, επανασχεδιάζουν την εικόνα τους και επανατοποθετούνται στην αγορά, τονίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την ισχύ τους.
Η "ηλεκτρονική" εικόνα του ομίλου ανανεώνεται και προσαρμόζεται στην νέα τεχνολογία. Δημιουργώντας από την αρχή τα website των εταιρειών ο όμιλος εντάσσει όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία και αναβαθμίζει επιπλέον το site της Remax choice
Το 2021 είναι χρονιά ορόσημο για το μεγάλο όραμα που ξεκινάει Με τις πρώτες εργασίες για την υλοποίηση του Alexandrou Chora με πρώτο υλοποιήσιμο κομμάτι αυτό του resort. Το μεγαλόπνοο σχέδιο έχει ήδη ξεκινήσει εκτιμώντας πως το καλοκαίρι του 2022 το πρώτο τμήμα του project θα είναι σε λειτουργία.
Το 2021 ξεκινάει και επίσημα και η λειτουργία του GIS. Είναι η 6η εταιρεία του ομίλου με αποκλειστική εξειδίκευση στον κλάδο των μεγάλων επενδύσεων.
Επιπλέον την ίδια περίοδο έχουμε την αναβάθμιση του After sales του ομίλου δημιουργώντας αποκλειστικά ένα τμήμα VIP SERVICES για να παρέχει σε όλους του πελάτες ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πριν αλλά και μετά την πώληση.

Επίσημο μέλος

Loading...