RE/MAX Choice
25940 31500
info@remax-choice.gr

Η Πορεία μας


Η εταιρία μας παραμένει σταθερά στην 2η θέση σε πράξεις και στην 3η θέση σε παραγωγή πανελλαδικά από το 2014 μέχρι και σήμερα! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλ’ αυτά τα χρόνια! Η δική σας εμπιστοσύνη αποτελεί για εμάς το πιο σημαντικό βραβείο!

RE/MAX Choice
2012

Χρονιά Ορόσημο
Ανοίγουμε το πρώτο μας γραφείο

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, εργολάβος οικοδομών, μεσίτης αστικών συμβάσεων και πιστοποιημένος εκτιμητής κ. Κουρτίδης Νικόλαος κάνει το μεγάλο άλμα. Εισχωρεί στον κολοσσό του Real Estate που ακούει στο όνομα RE/MAX, με την Κωνσταντίνα Δημητρόβα και τη συνεργασία τριών ακόμη στενών του συνεργατών κι έτσι τον Οκτώβρη του 2012 δημιουργείται η RE/MAX Choice! Το ταξίδι ξεκινά με το άνοιγμα του γραφείου στην Παραλία Οφρυνίου.

RE/MAX Choice
2013

Η Εδραίωση

Νέα τεχνογνωσία και καινοτόμες πρακτικές. Φρέσκα πρόσωπα στο χώρο του real estate εκπαιδεύονται και έπειτα από σκληρή δουλειά, πάθος και επιμονή επιτυγχάνουν τον πρωταρχικό τους στόχο: “ Υψηλή Ποιότητα Παροχής Υπηρεσιών και Απόλυτα Ικανοποιημένοι Πελάτες!” Η επιβράβευση έρχεται και η RE/MAX Choice έχει ήδη κατακτήσει την 5η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα στα κορυφαία γραφεία της Ελλάδας!

RE/MAX Choice
2014

Η άνοδος

Το όνομα της εταιρίας γίνεται ευρέως γνωστό και οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται! Οι συνεργάτες της εταιρίας επιμορφώνονται και βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν! Η εταιρία χαράζει επιθετική στρατηγική marketing, δίνοντας δυναμικό παρόν σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού & Real Estate στην Ευρώπη, καινοτομεί στην πολιτική προώθηση των ακινήτων που εκπροσωπεί, διαφοροποιείται και ξεχωρίζει! Η απονομή του βραβείου της κατάκτησης της 3ης θέσης Πανελλαδικά έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία!

RE/MAX Choice
2015

Ανάπτυξη

Εν μέσω της οικονομικής κρίσης και των αποτρεπτικών capital controls που έπληξαν την Ελλάδα ο κ. Κουρτίδης δηλώνει έτοιμος να στηρίξει τους συνεργάτες του και διακρίνει τις μεγάλες προοπτικές που γεννά το real estate στο διάστημα αυτό! Έχοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας και υποδεικνύοντάς τους, τρόπους διαφυγής των προβλημάτων τους, γίναμε αποδέκτες ακόμα μεγαλύτερης αποδοχής και σεβασμού. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται, ο αριθμός των συνεργατών αυξάνεται και η RE/MAX Choice δυναμώνει με τη κατάληψη της 2ης θέσης σε πράξεις και 3ης σε παραγωγή πανελλαδικά.

RE/MAX Choice
2016

Το Επόμενο Βήμα
Ανοίγουμε γραφείο στην Καβάλα

Οι απαιτήσεις της αγοράς και το πλήθος των πελατών, μας οδήγησαν στο τέλος του 2015 στην απόφαση για ίδρυση ενός δεύτερου γραφείου, με έδρα την πόλη της Καβάλας αυτή τη φορά! Με συστηματική καθοδήγηση και αστείρευτη διάθεση για τη δουλειά τους, οι σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας εξειδικεύονται ακόμη περισσότερο και ο κόσμος αγκαλιάζει το νέο μας γραφείο! Η εταιρία διατηρεί σταθερά την 3η Θέση Πανελλαδικά!

RE/MAX Choice
2017

Συνεχής Ανάπτυξη
Ανοίγουμε γραφείο στην Νέα Ηρακλείτσα

Διεθνή διάκριση με την κατάκτηση του βραβείου "Platinum Club" RE/MAX International

Το 2017 η εταιρία δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς και ο όγκος των απαιτήσεων για μία ακόμη φορά αυξάνεται! Η φυσική μας παρουσία μέσω του νέου μας γραφείου στη Νέα Πέραμο/Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας θεωρείται αναγκαία! Νέα στελέχη έρχονται να πλαισιώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα, δίνοντας μία νέα πνοή στα πράγματα, διατηρώντας την εταιρεία στο TOP3 πανελλαδικά στο δίκτυο της RE/MAX, ενώ έρχεται η πρώτη μεγάλη διεθνή διάκριση με την κατάκτηση του βραβείου Platinum Club RE/MAX International.

RE/MAX Choice
2018

Στήριξη Τοπικής Κοινότητας
Ανοίγουμε γραφείο στις Σέρρες

Νέες Διεθνείς διακρίσεις με την κατάκτηση των βραβείων "Hall of Fame" και "100% Club" της RE/MAX International

Όλα τα χρόνια της πορείας μας συγκεντρώνουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό ξένων και Ελλήνων επενδυτών που εισήλθαν και συνεχίζουν να εισέρχονται στην περιοχή μας! Όμως πάντα βασικότατη προτεραιότητα μας υπήρξε η στήριξη και ενίσχυση της τοπικής κοινότητας! Στο πλαίσιο αυτό, στις αρχές του 2018 εγκαινιάσθηκε το 4ο γραφείο μας, στην πόλη των Σερρών, που στελεχωμένο από αξιόλογους επαγγελματίες προσδίδει νέα κίνηση και ώθηση στην αγορά της πόλης. Ως επιστέγασμα της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρείας έρχονται 2 ακόμη διεθνείς διακρίσεις: Το βραβείο "Hall of Fame" και το βραβείο "100% Club".

RE/MAX Choice
2019

Επέκταση δικτύου
Αναβάθμιση εγκαταστάσεων και υπηρεσιών
Ανοίγουμε γραφείο στην Δράμα

Η RE/MAX Choice αναλαμβάνει την πώληση των νέων projects θερινών κατοικιών της "Οίκο Κουρτίδης". Για 5η συνεχόμενη χρονιά στο TOP3 των γραφείων της RE/MAX πανελλαδικά

Η εταιρεία διαβλέποντας τις ευοίωνες προοπτικές του Ελληνικού Real Estate συνεχίζει την πολιτική της δυναμικής ανάπτυξης ανοίγοντας τον Σεπτέμβριο του 2019 το 5ο της γραφείο, στην πόλη της Δράμας.
Μεταφορά στα νέα μας γραφεία στη Παραλία Οφρυνίου
Μετά από επτά χρόνια επιτυχημένης πορείας μια νέα σελίδα ανοίγει για την RE/MAX Choice στην Παραλία Οφρυνίου. Πιστοί στο όραμά μας για συνεχή βελτίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη εκσυγχρονιζόμαστε και αναβαθμιζόμαστε. Τον Μάϊο του 2019 μεταφερόμαστε στα νέα, μεγαλύτερα, πιο λειτουργικά και σύγχρονα γραφεία μας. Παράλληλα ξεκινά η διάθεση στους αγοραστές πελάτες μας των νέων θερινών κατοικιών, που υλοποιεί η κατασκευαστική εταιρεία του ομίλου μας, στην Παραλία Οφρυνίου και Κάριανη Καβάλας καθώς επίσης και στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Η ανταπόκριση των πελατών μας είναι εντυπωσιακή με αποτέλεσμα τα πρώτα projects να εξαντληθούν από το στάδιο της σχεδίασης.
Μεταφορά στα νέα μας γραφεία στη πόλη της Καβάλας
Τέσσερα περίπου χρόνια μετά το άνοιγμα των γραφείων μας στη πόλη της Καβάλας συνεχίζουμε με όραμα στο επόμενο βήμα. Τον Αύγουστο του 2019 μεταφερόμαστε στα νέα, μεγαλύτερα, σύγχρονα και λειτουργικά γραφεία μας, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης στην οδό Ερυθρού Σταυρού κάτω από το ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Σκοπός μας, να προσφέρουμε στους πολίτες της Καβάλας αναβαθμισμένες υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές υπηρεσίες πλαισιωμένες από την υποστήριξη του τμήματος νομικών και μηχανικών της εταιρείας.
Νέα υπηρεσία Property Management
Μια νέα εταιρεία έρχεται να προστεθεί στον όμιλο. Το νέο μέλος του Kourtidis Group, η Riviera Kavalas - Property Management έρχεται να προσφέρει στους αγοραστές πελάτες μας μια νέα υπηρεσία. Αναλαμβάνει την όλη διαδικασία για την μίσθωση - τουριστική εκμετάλλευση του ακινήτου σας παρέχοντας μια σημαντική απόδοση στην επένδυσή σας. Εσείς διαλέγετε - αγοράζετε το ακίνητο της αρεσκείας σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Riviera μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της και μιας σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, της Rivierakavalas.rent.

RE/MAX Choice
2020

Σημαντικές Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Ανοίγουμε το 6ο γραφείο στη Θάσο

Δωρεά υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία Καβάλας-Δράμας-Σερρών κατά την διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας του ιού COVID-19 σαν το ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την αξιοθαύμαστη αυταπάρνηση που επέδειξαν στη δύσκολη μάχη κατά του κορωνοϊού. Διαβλέποντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην αγορά ακινήτων στο σμαραγδένιο νησί της Θάσου ανοίγουμε τον Ιούνιο του 2020 το 6ο γραφείο μας στη πρωτεύουσα του νησιού, τον Λιμένα.

RE/MAX Choice
2021

Παρουσίαση Νέας Εταιρικής Ταυτότητας

Ο Όμιλος Κουρτίδη αλλά και οι εταιρείες του εξελίσσονται, ανανεώνονται, επανασχεδιάζουν την εικόνα τους και επανατοποθετούνται στην αγορά, τονίζοντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την ισχύ τους.
Η "ηλεκτρονική" εικόνα του ομίλου ανανεώνεται και προσαρμόζεται στη νέα τεχνολογία. Δημιουργώντας από την αρχή τα website των εταιρειών, ο όμιλος εντάσσει όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία και αναβαθμίζει επιπλέον το site της RE/MAX Choice.
Το 2021 είναι χρονιά ορόσημο καθώς ένα μεγάλο όραμα βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη. Για το μεγαλόπνοο έργο, Alexandrou Chora, σε επίπεδο υποδομών έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες, ενώ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις.
Η λειτουργία του GIS ξεκινάει και επίσημα την ίδια χρονιά. Είναι η 6η εταιρεία του ομίλου με αποκλειστική εξειδίκευση στον κλάδο των μεγάλων επενδύσεων. Επιπλέον την ίδια περίοδο πραγματοποιείται αναβάθμιση στο After sales του ομίλου, δημιουργώντας αποκλειστικά ένα τμήμα VIP SERVICES για να παρέχει σε όλους τους πελάτες ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πριν αλλά και μετά την πώληση.

RE/MAX Choice
2022

Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα
Συμπλήρωση 10 χρόνων επιτυχημένης πορείας στο Real Estate

Το 2022 είναι μία επετειακή χρονιά για την RE/MAX Choice καθώς συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής, εξέλιξης και επιτυχίας. Στο πλαίσιο αυτών των 10 επιτυχημένων χρόνων, διοργανώθηκε ένα θεαματικό συνέδριο με κύριο θέμα τη «Δύναμη των στόχων».
Το καλοκαίρι πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία, η πρώτη ετήσια δεξίωση με προσκεκλημένους όλους τους πελάτες και επενδυτές του ομίλου. Η λαμπερή εκδήλωση ήταν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Την ίδια χρονιά, η RE/MAX Choice συμμετέχει στην Real Estate Expo North και παρουσιάζει επίσημα για πρώτη φορά το επενδυτικό της προϊόν 6% εγγυημένης απόδοσης. Παρουσιάστηκαν επιπλέον όλες οι υπηρεσίες και τα έργα της Kourtidis Group, κάνοντας έτσι γνωστό σε όλους πως ακολουθεί τη δομή της κάθετης ολοκλήρωσης, με δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών, του Real estate, των Επενδύσεων και του Hospitality.
Ως επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας και ενεργειών της εταιρείας όλα αυτά τα έτη, η RE/MAX CHOICE κατακτά την 1η θέση σε πωλήσεις για το 2022 στο δίκτυο της RE/MAX Greece ενώ παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ομάδα Συμβούλων Ακινήτων της εταιρείας κατακτά το Titan’s Club Award.
Επιπλέον, το όραμα και η δύναμη του ομίλου συνεχίζει να αναπτύσσεται καθώς προχωρά σε κινήσεις και αγορές στις περιοχές της Νέας Ηρακλείτσας, της Καβάλας και στο νησί της Θάσου.

RE/MAX Choice
2023

Νέα, καινοτόμα πλατφόρμα online δημοπρασιών
“The Dolphin”… το νέο τοπόσημο της Καβάλας

Το 2023 σηματοδοτείται ως χρονιά ανάπτυξης και καινοτομίας. Ο όμιλος πλέον μετρά 52 οικιστικά συγκροτήματα με 1.161 κατοικίες να βρίσκονται σε εξέλιξη και επενδύσεις σε όλες τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται.
Παράλληλα, ξεκινούν και οι εργασίες στο μεγάλο Project της Καβάλας, το “The Dolphin”. Πρόκειται για το πρώτο κτήριο που σχεδιάζεται και ανακατασκευάζεται στηριζόμενο στη βιώσιμη αρχιτεκτονική.
Την ίδια χρονιά, η RE/MAX Choice πρωτοπορεί και στον εμπορικό κλάδο και γίνεται το πρώτο κομμάτι της RE/MAX Commercial στη χώρα μας, προσφέροντας έτσι το ONE STOP SHOP και σε αυτόν τον τομέα. Σημαντική διάκριση αποτελεί και αυτή της RE/MAX Europe, η οποία επέλεξε τον Broker/Owner της RE/MAX Choice Νίκο Κουρτίδη ως τον Ambassador της για την Ευρώπη την επόμενη διετία 2023 – 2024.
Καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα αποτελεί και η νέα υπηρεσία του Ομίλου που λανσάρεται αυτό το διάστημα, το KOURTIDIS AUCTION. Η Kourtidis Group περνάει σε μια νέα ηλεκτρονική εποχή, δημιουργώντας μία πλατφόρμα online δημοπρασιών.
Ο Όμιλος συνεχίζει να καινοτομεί με την δημιουργία του app Kavala Εxperience. Η εφαρμογή προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία ξενάγησης, καθώς όλα όσα θέλει να μάθει ο επισκέπτης, τα ακούει σε ένα μοναδικό ηχητικό περιβάλλον από τον προσωπικό του ξεναγό!
Η RE/MAX Choice δίνει δυναμικά το παρών σε συνέδρια, επιχειρηματικά forum και εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και καθιερώνεται στο παγκόσμιο στερέωμα του Real Estate.

Επίσημο μέλος

Loading...